5.7.07

En lille hys pige

Men hun har nu sine grunde. I løbet af den sidste uge har hun fået 4 tænder - 3 oppe og 1 nede, så man kan jo godt forstå hun sover lidt dårligt. Vi har måtte ty til panodil for selv at få lidt nattesøvn.
I morgen skal vi have sundhedsplejerske for sidste gang, så der skal laves Boeltest. Men Anna er pt snottet så hvordan mon det går???

Ja - tiden er jo fløjet afsted, og der er sket en del: søndag var vi i Bonbon land, hvilket drengene (især Gustav) nød. De skulle prøve det hele og helst mange gange. Vi kørte hjemmefra ved 8 tiden, stoppede på Karlslunde restepladsen og fik vores kaffe og latte og drengene hver en lille youghurt og tid på legepladsen, og så var vi klar til at køre videre. Vi var ved Bonbonland da de åbnede 9.30 og gik mod udgangen da det begyndte at trække op. Da vi sad i bilen på vej ud af parkeringspladsen kom de første dryp, så timingen var perfekt.
Vi sov i Næstved og hentede min nye cykel næste dag og kørte hjem, hvor jeg havde en masse småting jeg skulle nå, nu hvor jeg kunne have bilen.

Tirsdag, onsdag og i dag er fløjet afsted. - Lars havde Oskar og Gustav med til løb på Amager i går, hvor farfar og farmor også var sammen med Jakob + Rasmus og Amalie. Det var en hyggelig tur og vejret holdt tør for dem. (Godt det ikke var i dag,- det har regnet konstant siden kl 8 i morges og ikke bare lidt men stået ned...)

Vi er så småt begyndt at tænke på vores ferie - den starter også på søndag, så der er nogle praktiske ting der lige skal være i orden - fx pasning af katten..... Men kun 1 dag tilbage til ferien begynder - tror vi alle trænger til at komme lidt ud og se noget andet. Og det er jo ikke småting vi skal nå at se de næste 14 dage: Bornholm, Sverige med Götakanalen, stempelbutik og PippiLand, Nordjylland/Skagen, Henne strand og måske Givskud Løvepark på vej hjem. Og så har vi stadig 1 uge i sommerhuset. Så nu må vejret godt begynde at ændre karakter for regn på en hel ferie.... Skal forresten have købt regntøj til Anna. Nu har hun jo fået en ny super kongestol bagpå min nye cykel.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Læg en kommentar - det gør mig så glad :-)