20.8.07

Træt træt træt og en lille update

Jeg er SÅ træt for tiden.
I dag sov jeg sammen med Anna, da hun sov sin 2.lur.
Jeg skal have ringet til lægen i morgen så jeg lige kan få tjekket min blodprocent - den må være hel i bund.... Ellers er det bare fordi jeg er blevet doven....
Jeg har ikke fået løbet de sidste 2uger. Lars arbejder rigtig meget pt - der er en nøgleansvarlig der har ferie denne uge med, så det skulle blive bedre. Og så tager Lars jo det offentlige, hvorfor bilen står her... og blir brugt.
MEN i morgen tidlig skal der afleveres på cykel. Det skal bare være før Anna blir for træt... Gustav skal have Marcus med hjem og lege, ås jeg har lovet at hente dem tidligt. Ved ikke om vi henter Oskar på vejen eller han blir hentet senere.... Måske de store gerne vil have lidt alene-tid.

Anna er blevet 10 mdr - det er gået stærkt! Og hun er ved at blive en pige med meninger - og hun er god til at give udtryk for hvad hun vil/ikke vil!

Gustav er kommet godt igang med skolen - startede i onsdags. Han synes det er nogle lange dage, men hænger i. Og virker ikke træt når han blir hentet - og fodboldtræningen skal i hvert fald IKKE springes over! Så så træt kan han jo ikke være...

Oskar tester sin lillesøster - hvor meget kan hun holde til, og hvornår kommer der en reaktion fra hende..... Han er blevet bevidst om at han ikke længere er den lille - at han er ved at være stor. Nu har han heller ikke storebror i børnehaven mere. Og han er vokset - modnet. Og, eii hvor er han dog kærlig når det lige kommer over ham.

1 kommentar:

  1. Tack för titten hos mig :-) Du är så välkommen åter!

    SvarSlet

Læg en kommentar - det gør mig så glad :-)