17.10.07

For 1 år siden....

Tænk der allerede er gået 1 år. Jeg fatter det ikke - og dog, jeg kan jo bare kigge på min datter.
Tænk at jeg kan skrive det; datter.
For 1 år siden var Anna knap 1 time gammel og Gustav kom stolt og så sin lillesøster sammen med farmor. Dér var jeg stolt,- en stolt mor til 3 dejlige, sunde og raske børn. Og det er jeg så sandelig også idag. Nogen gange kan jeg tage mig selv i at beundre mine børn udelukkende fordi de er mine børn. Og nogen gange er det ikke til at fatte at jeg har været med til at lave disse dejlige skabninger.

Det har været en dejlig dag idag. Vågnede først 6.40 hvor Anna slog øjnene op. Jeg sang fødselsdagssang og efter lidt hygge i vores seng, kom drengene. De sang fødselsdagssang for hende på reposen. Og så fik hun gaver som vi legede med inden vi spiste morgenmad. Det var så dejlig afslappende at vi ikke skulle noget.
Lars kom tidlig hjem (14.30) og ½time senere kom Anne-Mette og Isabel til boller og lagkage. Drengene og Isabel legede lidt samme og hver for sig - Anna kom ud og sove lidt mere, så hun var frisk til aftensmad = pasta + hjemmelavede kyllingenuggets.

Nu er Anna ved at falde i søvn, men har vist svært ved at overgive sig til søvnen efter en begivenhedsrig dag. Drengene ser fodbold med Lars....

1 kommentar:

  1. Tack för snäll kommentar i min blogg. Askarna har jag köpt av Helena Landstoken scrappyHappy, www.landstoken.se
    finns de inte i shoppen så kan man maila Helena så hjälper hon dig säkert

    Katarina

    SvarSlet

Læg en kommentar - det gør mig så glad :-)