22.8.13

Fedt blir til muskler

Fedtmåling = en fornøjelse

"Indebag ved fedtet har du jo en masse muskler"

Jeg har været til fedtmåling, hvilket jeg har frygtet lidt. Men det er dér jeg kan se udviklingen.
Jeg er begyndt at træne anderledes og mit kalorie indtag er faldet, hvilket jeg også kan se på vægten, men det går MEGET langsomt. Jeg spiser også kage, hvidt brød, smør etc men i dag som svaret.
Jeg har tabt fedtmasse, men taget muskelmasse på. Hun var faktisk meget overrasket over min høje muskelmasse  - lidt over 60% af min vægt er muskler!
Nu er kunsten så at bevare musklerne og tabe fedtet.
Hun opfordrede mig til at prøve www.madlog.dk for jeg må ikke få for lidt kalorier, så går vægttabet i stå. Og samtidig skal der trænes - måske mere konditionstræning. Jeg er bare kommet til at holde meget af BodyFit, hvor der løftes vægte og jeg kan mærke, jeg er stærk. Det er en fed følelse.

Jeg har endnu 15 kg til målet - og det vil nok tage 1 år, hvilket passer mig fint. Jeg skal ikke nå noget, men skal leve med mine vaner = spise sundt og motioner.

Jeg har fundet mine gamle 'bonner' frem fra Vægtkonsulenterne i 2011, hvor jeg toppede. Hold fast der er sket meget siden. Og nu er jeg på vej på den sidste halvdel af turen nedad :-)

2 kommentarer:

  1. Ih, tillykke. Hvor fedt! Madlog er et dejligt redskab. Husk at finde "app'en" til din telefon. Så skal du ikke gå og huske på det til du kommer hjem.
    Ses søndag:)

    SvarSlet
  2. Hahahaha Dorthe - app? mig? Jeg har ikke smartphone, men min MEGET GAMLE NOKIA telefon....

    SvarSlet

Læg en kommentar - det gør mig så glad :-)